Ljulja.hr

Shop

O nama

LjuLja ljuljačke su hrvatski brand ljuljački dizajniranih za bebe i djecu. Prve ljuljačke od tkanine na našem tržištu. Ideju sam dobila kada sam tražila udobnu ljuljačku za našu kćer, a nisam željela plastiku ili da je ljuljačka potpuno izrađena od drveta. Oduvijek sam bila kreativna i od malih nogu me zanimao dizajn. Kuća mi je puna raznih proizvoda koje sam sama izradila, prebojala ili prenamijenila za nešto drugo jer u svemu vidim novi potencijal.

Tako je nastala prva, druga, treća LjuLja i polako je od hobija i posla od doma, moja mala proizvodnja prerasla u pravi ‘full time job’. Danas mogu reći da izrađujem najtraženije ljuljačke u Hrvatskoj, što me čini izuzetno ponosnom.

Ljuljačke su izrađene u potpunosti ručno od najkvalitetnijih materijala kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i udobnost, a svaki detalj je pomno biran. Za izradu koristimo tkanine sa OEKO TEX Standard certifikatom i GOTS certifikatom, drvo bukve zbog svoje čvrstoće i uže sa najvećom nosivosti. Naš tim izrađuje nekoliko različitih modela ljuljački koji se razlikuju po tome za koji su uzrast djeteta  ili po načinu korištenja.

LjuLja ljuljačke i naši mnogi novi proizvodi će se svojim dizajnom lako uklopiti u dizajn svakog doma, a vrlo brzo će postati najdraži predmeti u Vašoj obitelji. Hvala Vam što birate naše proizvode jer tako podržavate naš san!


Vedrana