Ljulja.hr

Shop

Reklamacije i povrat

1. Odustajanje od kupnje – putem pisanog obrasca

Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu info@ljulja.hr. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.

U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje nedvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (s vašim imenom i datumom dane narudžbe). 

2. Povrat proizvoda

Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 14 dana po pisanoj obavijesti iz 1. odlomka. Povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe. 

Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Personalizirani dijelovi proizvoda se ne mogu vratiti i za njih nije moguće izvršiti povrat novca. Uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa.

Pošiljku poslati na adresu:

LjuLja, obrt za proizvodnju i usluge

Duga ulica 63,

32100 Vinkovci, Hrvatska

Troškove povrata robe snosi kupac. Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

Zakon o ZARPS (NN 121/16)

 Temeljem odredbe čl. 22 Zakona o ZARPS-u (NN 121/16) obavještavam Vas da je za daljnje rješavanje spora nadležan Sud časti HOK-a, Zagreb, Ilica 49/II, http://www.hok.hr/sud_casti pred kojim sam kao član HOK-a obvezan sudjelovati.”

 3. Reklamacije pošiljke

Ljulja.hr odgovara za stvarne tvorničke greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini (www.ljulja.hr) Ukoliko kupac ima bilo kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail: info@ljulja.hr
Potrošač mora u obavijesti o grešci detaljno opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri. 

Molimo da kupac kod eventualne reklamacije vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu Duga Ulica 63, 32100 Vinkovci, Hrvatska

s naznakom ‘Internet prodaja’ u roku 14 dana od kupnje.

Po primitku robe Ljulja.hr će u roku 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

Troškove povrata robe snosi kupac.