Ljulja.hr

Shop

Plaćanje

Naručenu robu možete platiti pouzećem ili direktnom uplatom na transakcijski račun. Sva plaćanja bit će izvršena u službenoj valuti Republike Hrvatske – Euro (EUR). 

Plaćanje pouzećem

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala. Savjetujemo da pripremite točan iznos za plaćanje kako bi primopredaja bila lakša i brža. 

Uplatnicom ili internet bankarstvom

Po završetku kupnje s odabirom „direktna bankovna transakcija, uplata na račun obrta“, na navedeni email dobit ćete podatke o plaćanju. Račun se može platiti internet bankarstvom ili općom uplatom u banci, pošti ili FINA-i. Ako plaćate iz inozemstva s inozemnom bankom, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo kupac.

Rok plaćanja za primljeni račun na e-mail kupca je 3 dana. Ako se plaćanje ne izvrši u tom roku, roba više nije vezana uz račun koji je poslan kupcu.

Narudžbu šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem Žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN otvoren kod HPB banke.

Podaci za plaćanje:

LjuLja obrt za proizvodnju i uslugu
Duga ulica 63, 32100, Vinkovci
IBAN: HR5823900011101125755

Hrvatska poštanska banka, SWIFT: HPBZHR2Xm