Ljulja.hr

Shop

Plaćanje

Naručenu robu možete platiti pouzećem, direktnom uplatom na transakcijski račun i plaćanjem putem Aircash-a.

Plaćanje pouzećem

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala.

Uplatnicom ili internet bankarstvom

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN otvoren kod HPB banke.

Plaćanje putem Aircash-a

Nakon potvrde narudžbe, otvara Vam se nova stranica sa QR kod za plaćanje. Na mobilnom uređaju kojim se koristite, uđete u aplikaciju Aircash i
odaberete opciju „Skeniraj i plati“ kako bi platili Vašu narudužbu. Nakon što uređaj očita kod, dobiti ćemo obavijest o uspješnom plaćanju. Nakon što nam je uspješno plaćanje evidentirano, u sustavu nam se evidentira potvrda o kupovini, kao i na mailu te na samoj aplikaciji Aircash !

Za sve dodatne informacije pročitajte – Često postavljana pitanja – (klikom na poveznicu otvoriti će Vam se službena Aircash stranica).

Podaci za plaćanje:

LjuLja obrt za proizvodnju i uslugu
Duga ulica 63, 32100, Vinkovci
IBAN: HR5823900011101125755

Hrvatska poštanska banka, SWIFT: HPBZHR2Xm