Kada krenete birati model ljuljačke pročitate hrpe tekstova, različitih cijena i vidite milijun fotografija, zavrti Vam se u glavi? Idemo Vam olakšati.

U ovom tekstu ćemo ukratko opisati modele LjuLja ljuljački za bebe i olakšati Vam izbor!

 

 • Baby LjuLja – ljuljačka za bebe od 3 mjeseca starosti. Ljuljačka za bebe kojoj se nagib može podešavati iz ležećeg položaja u sjedeći položaj pomoću promjene mjesta čvora na užetu. Idealan model za smirivanje malih beba koje vole lagano ljuljuškanje. U sjedećem položaju sjedalo nije skroz okomito, beba se i dalje može nasloniti .

  Tehničke informacije:

  Dimenzije ljuljačke 60 cm x 40 cm
  Podnosi težinu do 25 kg
  PES bijelo uže 5 mm dužina 2 m
  Šipke su drvo bukve
  Drvene kuglice za igru

 

 • LjuLja – ljuljačka za bebe od 6 mjeseci ili kada se beba sama posjedne. Udobna ljuljačka u kojoj beba malo ‘utone’ u sjedalo što smatramo najsigurnijim načinom korištenja ljuljačke, nema potrebe da podižete bebu sa jastukom. Model LjuLja dolazi u pamučnoj tkanini i lanenoj tkanini, sve je isto osim vrste tkanine.

  Tehničke informacije:
  Dimenzije ljuljačke 33 cm x 33 cm
  Podnosi težinu do 30 kg
  PES bijelo uže 5 mm dužina 2m
  Šipke su drvo bukve
  Drvene kuglice za igru

 

 • Moja prva LjuLja – je model LjuLja od 6 mjeseci, ali sa kompletom zaštita namijenjenih za sigurnost, udobnost i lakše održavanje čistoće ljuljačke.

  Zaštitni set sadrži:
  – Dugi jastuk za ljuljačku – štiti bebu sa tri strane
  – Zaštite za uže – čuva uže od malih prljavih prstića
  – Mali jastuk za sjedalo – za udobnost i čisto sjedalo
  – Zaštitni jastuk za prednju prečku -lakše održavanje čistoće, čuva bebine zubiće i glavu

 

Česta pitanja!

 

Trebam li zaštitni set za ljuljačku?

Zaštitni set za ljuljačke nije obavezan, ali jako dobro dođe za udobnost, sigurnost i lako održavanje. Lako se skine i opere u perilici, pa ne morate rastavljati cijelu ljuljačku kako bi je oprali.


Koji su dostupni dezeni?

Svi dostupni dezeni se nalaze u našem web shopu. Neke kombinacije su fiksne i ne mogu se mijenjati, dok za neke ljuljačke kada odaberete boju ljuljačke, sami birate boju jastuka i dodataka. Na Instagramu @ljulja.hr imamo i naglasak ‘Posebna ponuda’ gdje imamo neke kombinacije koje nemamo dostupne u shopu.


Trebam li za bebu imati u početku Baby model, a zatim model LjuLja

Ako ste odabrali Baby LjuLju za svoju bebu, ne morate naknadno uzimati model LjuLja. Baby ljulja se može koristiti dok dijete nema 25 kg ili dok želi ići u tu ljuljačku, jer kada malo porastu neka djeca ne žele više ‘ljuljačku za bebe’.


Može li se ljuljačka personalizirati imenom djeteta?

Personaliziranje radimo na jastuk ili prednji zaštitni jastuk, samo sjedalo ne možemo personalizirati.