Dragi kupci, zbog godišnjih odmora u kolovozu postoji mogućnost da se zalihe nekih boja i dezena sporije nadopunjuju, pa svoje željene dezene naručite na vrijeme!


LjuLja - Minnie / Mickey -sve boje

360.00 kn

Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 360,00 kn.

 

  • prikladna za bebe od 6 mjeseci ili kada se same posjednu
  • podnosi 30 kg težine
  • dimenzija ljuljačke je 33 cm x 33 cm
  • visina užeta je 2m
  • šipke su prirodno drvo bukve
  • sastav tkanine ljuljačke je 100% pamuk u keper tkanju
  • sastav tkanine jastučnice je 100% pamuk
  • tkanine ljuljačke i jastučnice posjeduju certifikat OEKO TEX Standard

Svi proizvodi su dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj, sa naglaskom na detalje, sigurnost i kvalitetu

Kupnjom ovog proizvoda dobijete ljuljačku i jastuk u željenom obliku. Klikom na kućicu sa željenom bojom odabirete boju ljuljačke, jastuk je uvijek crni, a boju mašnice uskladimo sa odabirom boje ljuljačke. LjuLja dolazi na dvije metalne karike i sa dvije karabiner kuke, uz ljuljačku NE DOBIJETE kuke za montažu na strop.

 

Personaliziranje se vrši na jastuk strojnim vezom, svilenim koncem. Pri odabiru dezena jastuka obratite pozornost na to da se na nekim dezenima slova ne mogu dobro vidjeti. Mi ćemo boju konca, font i način ispisa prilagoditi i uskladiti sa odabranim bojama kako bi se što bolje vidjelo, ali ne smatramo se odgovornima ako odaberete uzorak na kojem se slova neće moći dobro istaknuti. Za ovu opciju je potrebno odabrati komplet sa jastukom ili samo jastuk, vez ne radimo na ljuljačke.

Crna
Jarko crvena
Roza
Mickey LjuLjaMickey LjuLjaMinnie LjuLjaMinnie LjuLja
Obriši

Možda će vam se također svidjeti…

Ljulja je udobna ljuljačka u kojoj se Vaša beba neće žuljati ili znojiti. Prikladna je za bebe od 6 mjeseci ili kada se same posjednu. Ljuljačka ima udobno sjedalo, u koje beba malo ‘utone’, što smatramo da je najsigurniji način za korištenje i nema potrebe da se jastuk stavlja ispod bebe te se na taj način podiže bebu.

Jastuk je prikladan da se stavi bebi iza leđa kako bi se poduprlo bebu i tako joj bilo udobnije.

 

 

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavki ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.