Tečaj konverzije  1 EUR = 7,53450 HRK

Komplet -Moja prva LjuLja

410.00 kn (~54.47 €)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 410,00 kn.

 

 • za bebe od 6 mjeseci ili kada se same posjednu
 • do 30 kg težine
 • dimenzija je 33 cm x 33 cm
 • visina užeta je 2m
 • šipke su prirodno drvo bukve

 

Kupnjom ovog proizvoda dobijete komplet savršen za sigurno i udobno prvo LjuLjanje. LjuLja ljuljačka, pufasti jastuk sa sve tri strane, mali jastuk za sjedalo, zaštitni jastuk za prednju prečku i zaštite za uže.

 

Svi proizvodi su dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj, sa naglaskom na detalje, sigurnost i kvalitetu

 

Personaliziranje radimo strojnim vezom na prednji jastuk, svilenim koncem. Boju konca, font i način ispisa prilagoditi ćemo i uskladiti sa odabranim bojama.

 

DETALJAN OPIS, SASTAV TKANINA, UPUTE ZA ODRŽAVANJE I UPOZORENJA PRONAĐITE NIŽE NA STRANICI!

Ukoliko želite personalizirati jastuk strojnim vezom, upišite tekst u polje s nazivom ime.

Možda će vam se također svidjeti…

Moja prva Ljulja je savršen komplet za prvo LjuLjanje djeteta. Komplet je sastavljen od dijelova koji su potrebni za sigurno i udobno prvo ljuljanje. Namijenjena je bebama i djeci od 6 mjeseci ili kada se same posjednu do 30 kg nosivosti. Svojim udobnim umetkom sa tri strane ‘GRLI’ dijete, te mu tako pruža nevjerojatnu udobnost i sigurnost! Ljuljačka ima udobno sjedalo, u koje beba malo ‘utone’, što smatramo da je najsigurniji način za korištenje, na sjedalu je mali jastuk za udobnost. Naprijed je zaštitni jastuk koji štiti dijete od udarca u prednju šipku, ali i bebine zubiće jer često bebe grickaju taj dio. Također se zaštita lako skida i održava pranjem u perilici. U ovom setu dobijete i zaštite za uže. Multifunkcionalan i unikatan dar koji je namijenjen za igru i zabavu te stvaranje najdivnijih uspomena, ali i za smirivanje i uspavljivanje djece. Potvrdile mame!! 🙂

LjuLja dolazi na 2 metalne karike i sa 2 karabiner kuke, uz ljuljačku NE DOBIJETE kuke za montažu na strop jer se one kupuju zavisno o podlozi na koju će se montirati (drvena greda, metalna šipka, beton, cigla i slično)

LjuLja je namijenjena za unutarnju uporabu, možete je koristiti i vani, ali izbjegavajte izlaganje suncu, kiši i drugim nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Prirodna sam najljepša!

 • Sjedalo ljuljačke je izrađeno od 100% pamuka u keper tkanju -posjeduje certifikat OEKO TEX Standard 100
 • Svi dodatni dijelovi uključeni u komplet 100% pamuk -posjeduju certifikat OEKO TEX Standard 100
 • Punjenje umetka, jastučića i zaštitnog jastuka je antialergijsko silikonizirano punjenje -posjeduje certifikat OEKO TEX Standard 100

 

Čuvaj me da duže izgledam kao nova!

 • Tkaninu možete skinuti, periva je na 30 stupnjeva.
 • Sušiti na zraku, ne u sušilici. Možete glačati na srednjoj temperaturi
 • Sve dodatne dijelove uključene u set lako i brzo možete skinuti i oprati u perilici rublja
 • LjuLja dolazi sastavljena i spremna za ljuljanje pakirana u kartonskoj kutiji

 

Sigurnost je na prvom mjestu!

Prilikom korištenja LjuLje, dijete NIKADA nemojte ostavljati bez nadzora odrasle osobe!!! Ne koristite ljuljačku za djecu mlađu od 6 mjeseci!! Dijete ljuljajte samo u sjedećem položaju! Ne vrtite dijete u LjuLji!

Preporuka je da LjuLju montirate tako da je sjedalo ljuljačke oko 40 cm od poda.

Povremeno provjerite ispravnost užeta, čvrstoću kuka i stanje ljuljačke! Ako uočite bilo kakve manjkavosti ili oštećenje, nemojte koristiti ljuljačku!

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavki ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.