LjuLja Baby jastuk sa volanom- sve boje

14.00  (105.48 kn)

 

Ovdje možete odabrati dezen jastuka za Baby LjuLju. Baby jastuk služi za potporu i udobnost djetetu. On je također tu radi lakšeg održavanja ljuljačke. Ako beba uprlja jastuk, lako ga izvadite i operete u perilici rublja. Rok isporuke je 3-5 radnih dana.

 

Svi proizvodi su dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj, sa naglaskom na detalje, sigurnost i kvalitetu

 

Personaliziranje se vrši na jastuk strojnim vezom, svilenim koncem. Pri odabiru dezena jastuka obratite pozornost na to da se na nekim dezenima slova ne mogu dobro vidjeti. Mi ćemo boju konca, font i način ispisa prilagoditi i uskladiti sa odabranim bojama kako bi se što bolje vidjelo, ali ne smatramo se odgovornima ako odaberete uzorak na kojem se slova neće moći dobro istaknuti. Za ovu opciju je potrebno odabrati komplet sa jastukom ili samo jastuk, vez ne radimo na ljuljačke.

 

Želite li personalizaciju strojnim vezom? Upišite ime ili kratku izreku do 30 znakova.

Možda će vam se također svidjeti…

Tip: Jastuk

Model: Baby jastuk sa volanom

Naziv: Baby jastuk sa volanom

Sastav i svojstva:

  • Tkanina 100% pamuk
  • Volančić kao poseban detalj
  • Širina cca 40 cm
  • Dužina cca 60 cm
  • Antialergijsko punjenje

Baby jastuk je izrađen od pamuka i antialergijskog punjenja. Služi za udobnost, potporu i lakše održavanje.

Održavanje : prati u perilici na temperaturi od 30-40 stupnjeva. Sušiti na zraku, možete glačati na srednjoj temperaturi.

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavki ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.