Ukrasni jastuk

100.00 kn

Ovdje možete odabrati dezen i oblik jastuka. Rok isporuke je 3-5 radnih dana. Možete odabrati bilo koji dezen bez personaliziranja ili ga možemo personalizirati strojnim vezom. Oblici zeko, medo, Minnie i Mickey dolaze sa našivenom mašnom u stilu koji ste odabrali. Stil dečko ima ‘leptir mašnu’, a stil cura ima mašnu na glavi. Kod završetka narudžbe možete u napomenu upisati ako želite nešto drugačije, boju mašne i sl. U slučaju da ne piše ništa odabir mašne će biti u skladu sa drugim naručenim proizvodima ili naš slučajni odabir.

 

Svi proizvodi su dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj, sa naglaskom na detalje, sigurnost i kvalitetu

 

Personaliziranje se vrši strojnim vezom, svilenim koncem. Mi ćemo boju konca, font i način ispisa prilagoditi i uskladiti sa odabranim bojama proizvoda. Na šarenim dezenima vez je slabije vidljiv, bojom i veličinom ga prilagodimo ali imajte na umu da se ljepše vidi na jednobojnoj tkanini.

 

Odabir vršite tako da prvo kliknete na kućicu sa dezenom , a zatim na stil jastuka koji želite.

 

bež boja
bež zvjezdice
bijela
Crna
Crno Bijeli Cik Cak
Jarko crvena
Mornarski uzorak
Narančasta
Roza
Siva Zvjezdice
Smeđa -CAMEL
svijetlo plava
tamno smeđa
Tamnoplava
Žuta
Medo curaMedo curaMedo dečkoMedo dečkoMickey jastukMickey jastukMinnie jastukMinnie jastukRibicaRibicaZeko curaZeko curaZeko dečkoZeko dečko
Obriši

Možda će vam se također svidjeti…

Kod kupnje ovog proizvoda dobijete ukrasni jastuk sa punjenjem i mašnom.

  • dimenzija je cca 40 cm
  • jastučnica je 100% pamuk
  • jastuk punjen vlaknima 200g težine

Održavanje : prati na temperaturi od 30-40 stupnjeva u perilici rublja. Sušiti na zraku i glačati na srednjoj temperaturi.

Proizvod se može naručiti zasebno bez kupnje ljuljačke ili uz ljuljačku.

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavki ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.