LjuLja jastuk -sve boje

50.00 kn

Ovdje možete odabrati dezen jastuka za LjuLju. Jastuk dolazi u raznim bojama. Rok isporuke je 3-5 radnih dana. Možete odabrati bilo koji dezen bez personaliziranja ili ga možemo personalizirati strojnim vezom.

 

Personaliziranje se vrši na jastuk strojnim vezom, svilenim koncem. Pri odabiru dezena jastuka obratite pozornost na to da se na nekim dezenima slova ne mogu dobro vidjeti. Mi ćemo boju konca, font i način ispisa prilagoditi i uskladiti sa odabranim bojama kako bi se što bolje vidjelo, ali ne smatramo se odgovornima ako odaberete uzorak na kojem se slova neće moći dobro istaknuti. Za ovu opciju je potrebno odabrati komplet sa jastukom ili samo jastuk, vez ne radimo na ljuljačke.

bež boja
bež zvjezdice
bijela
Crna
Crno Bijeli Cik Cak
Jarko crvena
Narančasta
Roza
Siva Zvjezdice
Smeđa -CAMEL
svijetlo plava
tamno smeđa
tamno žuta
Tamnoplava
Tirkizna
Obriši

Možda će vam se također svidjeti…

Kod kupnje ovog proizvoda dobijete jastuk (punjenje) i jastučnicu sa patentom.

  • dimenzija je 40 x 40 cm
  • jastučnica je 100% pamuk
  • zatvaranje patentom za lakše održavanje
  • jastuk punjen vlaknima 200g težine

Održavanje : prati na temperaturi od 30-40 stupnjeva u perilici rublja. Sušiti na zraku i glačati na srednjoj temperaturi.  Proizvod se može naručiti kao zasebno bez kupnje ljuljačke.

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavki ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.