Dragi kupci, zbog godišnjih odmora u kolovozu postoji mogućnost da se zalihe nekih boja i dezena sporije nadopunjuju, pa svoje željene dezene naručite na vrijeme!


LjuLja Baby jastuk -sve boje

60.00 kn

Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 60,00 kn.

 

Ovdje možete odabrati dezen jastuka za Baby LjuLju. Baby jastuk služi za potporu i udobnost djetetu. On je također tu radi lakšeg održavanja ljuljačke. Ako beba uprlja jastuk, lako ga izvadite i operete u perilici rublja. Rok isporuke je 3-5 radnih dana.

 

Svi proizvodi su dizajnirani i izrađeni u Hrvatskoj, sa naglaskom na detalje, sigurnost i kvalitetu

 

Personaliziranje se vrši na jastuk strojnim vezom, svilenim koncem. Pri odabiru dezena jastuka obratite pozornost na to da se na nekim dezenima slova ne mogu dobro vidjeti. Mi ćemo boju konca, font i način ispisa prilagoditi i uskladiti sa odabranim bojama kako bi se što bolje vidjelo, ali ne smatramo se odgovornima ako odaberete uzorak na kojem se slova neće moći dobro istaknuti. Za ovu opciju je potrebno odabrati komplet sa jastukom ili samo jastuk, vez ne radimo na ljuljačke.

baby plava
bež zvijezde
Crna
Crno Bijeli Cik Cak
crveno
cvjetni
mint mjeseci
mornarsko
puder bež
Roza
Siva zvjezdice
Žuta Zvjezdice
žuti mjeseci
Obriši

Možda će vam se također svidjeti…

Baby jastuk je izrađen od pamuka i antialergijskog punjenja. Služi za udobnost, potporu i lakše održavanje.

  • dimenzija je 60 x 40 cm
  • tkanina je 100% pamuk
  • punjenje je antialergijsko (dva sloja)

Održavanje : prati u perilici na temperaturi od 30-40 stupnjeva. Sušiti na zraku, možete glačati na srednjoj temperaturi.

Imajte na umu da se prikazane boje proizvoda na zaslonu mogu razlikovati u nijansi također zbog postavki ili zaslona te se mogu razlikovati od originalnih boja.